Spelkväll med grabbarna

Spelkväll med Keno

Bort med duntäcket, på med shortsen, tillbaka med duntäcket, på med jeansen. Ja våren i Sverige hittills har ju varit ett skämt kan en minst sagt. Man tror att våren är här i all sin prakt och folk börjar skrubba upp grillgallerna och till och med sjösätta båtarna, sen slår moder jord till igen. Med iskalla vintervintar från Arktis så har det varit de kallaste dagarna i maj på över 70 år! I norr så snöar det och skidbackarna var fyllda med folk på valborg medan det på påsk var snötomt. Även i Hufvudstaden så trillade snöflingorna även ner i dagarna, så det är inte bara Norrland som är drabbat.

Frågan är ju vad man ska göra på helgerna i maj när man tror att en ska kunna plocka fram cykeln och ta en tur i solen, eller ta en mjukglass vid havskanten och lyssna på vågorna. Det är minst sagt aktiviteter som inte känns aktuella just nu, så det var bara att börja planera in helgen för inomhusaktiviteter. Något vi inte gjort tillsammans på flera år är att ha en hemmasittarkväll tillsammans där vi kollar på film och spelar spel. Söndagen var räddad! Det var en hel del som stod på menyn; de senaste tre Star Wars-filmerna som ingen utav hos hade sett var början och sedan var det speldags. Vi spelade på Keno igår och rättade idag! Keno är ett klassiskt spel i svenskt TV, och det blir givetvis mycket roligare när alla pratar gotländska.

Några storslantar blev det dock inte på Keno fick vi reda på, så det var lika bra att vi bara satsade en omgång. Efter Keno så var det istället dags för en klassiker; Texas Hold ’Em. Något ni kanske inte visste om oss i Hall of Fame är att vi är helt okej pokerspelare hela högen. När vi var unga och turnerade mycket så gick det givetvis åt mycket tid att åka mellan olika städer, så vi köpte på oss ett pokerset och blev mer eller mindre proffs efter några år! I söndags så spelare vi givetvis inte om pengar, utan för att ha roligt, och roligt var det minst sagt.

Nu är vi dock tillbaka till den vanliga veckan och en stor nyhet är att vi faktiskt har börjat skriva musik till en ny skiva som vi förhoppningsvis ska kunna släppa i slutet av året! Givetvis går det åt mycket tid just nu att skriva texter, skriva musik och jamma ihop något som vi är nöjda med, men så länge det finns en början så kommer det tillslut ett slut! Vi kommer släppa den första demolåten när den är färdigmixad och vi vill självklart ha ditt ärliga svar. Vi hörs snart så kommer vi även med låten. Ta hand om er!