Kändisparet firar 9 år tillsammans

beyonce-jayz

Beyonce Knowles är utan tvekan en av världens mäktigaste kändisar inom musik-branschen och även hennes make är ingen mindre än den välkända rapparen Jay Z. Beyonce har gjort succé inom musiken sedan 90-talet när hon slog igenom tillsammans med gruppen Destinys Child. Senare därpå valde Beyonce att köra på en solokarriär som blivit mycket mycket framgångsrik och hon är nu sedd som en av de absolut största artisterna genom tiderna. Även Jay Z är mycket framgångsrik med sin karriär som rappare vilket gör dem till ett perfekt par. De är som gjorda för varandra.

Ingen har väl missat att Beyonce och Jay Z firade 9-år som gifta i måndags? Det är helt fantastiskt! Det var länge sedan vi hörde något från Beyonce och Jay Z efter många spekulationer kring otrohet och en skilsmässa mitt i allt. Hollywood-paret verkar dock kila stadigt och under deras 9- års dag släppe även Beyonce en ny låt vid namn “Die With You” som blivit en stor hit. Musikvidéon visade bland annat nya bilder och klipp på kärleksparet. Trots många rykten om en skillsmässa bevisar Beyonce och Jay Z att fallet inte är så eftersom paret verkar lyckligare än någonsin tillsammans nu. För inte så länge sedan kom paret ut med att de väntar tillökning i familjen. Beyonce är gravid med tvillingar som förväntas att födas senare i år. Vi ser verkligen fram emot att se tvillingarna och kan inte vänta tills könen på barnen har blivit officiellt. Paret har nämligen redan en dotter tillsammans, Blue Ivy, som kom till världen år 2012.

Här är den kända bilden på Beyonce som tog social media med storm och slog rekord i gilla-markeringar på Instagram.

beyonce- pregnant

 

Beyonce och Jay Z må vara världens hetaste kändispar. Vi önskar paret all lycka i framtiden och hoppas att de håller ihop för alltid!