Dags för ett nytt pojkband

Ed-Sheeran

Albumet Divide har blivit en riktig succé den senaste tiden och slog dessutom rekord på Spotify när det kommer till antalet spelningar. Mannen somhar haft en mycket framgångsrik karriär vill nu ta den till en helt annan nivå. Ed Sheeran har planer på att starta ett pojkband har han avslöjat för Rolling Stones. Nu är superartisten på jakt efter tre eller fyra killar som han kan ta med sig på sin arenaturné. Auditions för det kommande pojkbandet är till och med redan i full gång. Ed Sheeran har även börjat fila på några låtar som det är tänkt att de ska uppträda och enligt honom är låtarna riktigt bra. Stjärnan har tidigare skrivit låtar till världskända artister som Justin Bieber och One Direction. Enbart detta förklarar hur begåvad Sheeran faktiskt är.

Vi tycker verkligen att detta låter som en toppen idé och vi kan knappt vänta tills vi ser hur allting slutar. Däremot gillar vi Ed Sheeran som en soloartist också. Några av våra favoritlåtar är Shape of You, Photograph, Thinking Out Loud, Lego House, U.N.I samt Afire Love. Vi älskar hans röst och tror att han kommer att lyckas med vad han än tar sig an.

Ed Sheraans mål är att inta ett antal arenor över hela världen, precis som George Stravits som uppträde i ett par arenor vart fjärde år och sedan försvann han igen. Vi vill dock inte att Ed Sheeran ska försvinna ett tag utan vill givetvis att han ska vara kvar på scenen konstant men vi alla är människor och behöver en paus någon gång. Vi har hur som helst stora förväntningar på det framtida pojkbandet och tvekar inte på att de kommer lyckas.

Nu är frågan vad tycker ni? Ser ni fram emot pojkbandet och tycker att det låter som en lysande idé?