Konserter i år

2017 kommer att bjuda på en hel del härliga konserter i Sverige. Vi kommer att dela med oss av alla de absolut största konserterna så att du kan boka dina biljetter i tid. I detta inlägg tänkte vi tipsa om fyra stycken konserter som vi tror att ni läsare kommer att uppskatta.

1. Nummer ett bland de artister vi ser fram emot ska komma till Sverige är inga mindre än Kiss. De har besökt Sverige ett flertal gånger tidigare och vi har aldrig blivit besvikna. Dessa rocklegender kommer garanterat att bjuda på en show du sent kommer att glömma. Vi kan inte vänta tills dagen är här då vi äntligen får se dem kliva upp på vår svenska scen ännu en gång.
Konsertdatum:
6e Maj i Stockholm
10e Maj i Göteborg

2. Nummer två i listan kommer en kändis som knappast har undgått någon. Lady Gaga entrar Sverige i Oktober och kommer minst sagt bjuda på en färgsprakande show. Vi hoppas på en konsert som kommer att bjuda på en blandning av både gamla och nya hits från drottningen av pop.
Konsertdatum:
23e Oktober Stockholm

3. På plats nummer tre hittar vi Bruno Mars. Denna supertalang är verkligen något för dig som gillar att svänga på höfterna samtidigt som du lyssnar på en riktig härlig blandning av musik. Här blandas det stilar lite hejvilt. Men det spelar ingen roll, vad han än gör så gör han det bra.
Konsertdatum:
20e Maj Stockholm

4. Sist men inte minst så får vi besök av grannlandet under September månad. Volbeat kommer till Sverige för att bjuda på en härlig konsert i rockens tecken. Även de som normalt inte är några stora fan av rockmusik brukar inte invända när Volbeat strömmar ur högtalarna.
Konsertdatum:
9e September Stockholm

kiss band