Ariana Grande fortsätter turnera efter terrorattacken

one love manchester

 

22 personer blev brutalt bräckta livet under vad som skulle ha blivit en fantastisk konsertupplevelse. En självmordsbombare lyckades komma in på Manchester Arena efter den berömda sångerskan Ariana Grande’s konsert som dödade 22 och skadade ytterligare 119 personer. Ariana Grande avbröt därför direkt sin turne och organiserade istället en välgörenhetskonsert till offrens familjer och de som blivit skadade. Alla pengar som samlades in på konsertbiljetter och liknande gavs bort. Konserten hölls i arenan Old tafford cricket ground och artister som Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus, Coldplay och många fler deltog för att hylla offren. Det samlades in hela 200 miljoner kronor till offren och deras familjer. Konserten visades och sågs av 14.5 miljoner tittare.

Ariana beskriver konserten som härlig och att den var fylld av kärlek och ljus. Detta mycket till grund av varför konserten hölls från början. Denna konsert var för att visa alla som vi störa freden och kärleken ett finger, skriver en på twitter. Detta var precis det som ISIS inte ville skulle hända. T.o.m ett gammalt groll mellan rockstjärnorna Liam Gallagher och Chris Martin lades och sidan för att kunna stråla samman för att slå tillbaka mot ondskan i musiken och kärlekens tecken!

Ariana har sedan dess inte fortsatt turnen men körde igång igår igen och meddelade nu att hon är tillbaka på hennes Dangerous Woman turne i Paris. Hon lade även upp ett meddelande till de offer som drabbades av terrorattacken som löd: “Thinking of our angels every step of the way. I love you with all my heart”. one love manchester coldplay

Ariana avslutade showen med en egen version av den berömda låten “Somewhere over the rainbow”. Denna singel finns nu tillgänglig på spotify och alla som köper singeln donerar pengar till offrens familjer.

Konserten har fått kritik för att det skulle vara för tidigt då dådet skedde för bara en månad sedan. Denna kritik slås hårt tillbaka av många fler! Denna konsert var helt rätt för alla invånare i manchester och även för familjerna som mist sina barn.