Harry Styles kommer till Sverige

harry styles kommer till sverige

Tidigare i år släpptes biljetterna till Harry Styles konsert på fryshuset i November. Biljetterna sålde slut på rekordtid och många fans var besvikna över att ha missat att få en biljett till sångarens konsert. Men i Maj avslöjades det att Harry kommer att återkomma till Sverige med sin världsturné redan nästa år och denna gång kommer han att besöka Globen!

Intim konsert för fans

Den 5e november kommer alltså Harry Styles till Sverige och spelar för ett få antal fans på en av Stockholms mindre arenor. Tidigare var han medlem i pojkbandet One Direction som numera är på en så kallad hiatus, en paus så att säga. Han är van sedan tidigare att spela på stora arenor för massvis med folk men valde nu att släppa ett få antal biljetter för en liten skara fans som kommer få se honom live som solo artist för första gången. Han släppte tidigare i år sitt soloalbum ‘Harry Styles’ som blev kritikerhyllat och har bland annat kallats David Bowies arvtagare. Senare i sommar kommer han även vara aktuell i Christoffer Nolans nya film Dunkirk.

Harry Styles har besökt Sverige flera gånger tidigare men då med bandet One Direction och senast han stod på scen och sjöng var 2015  och fans har varit angelägna om att bandet och stjärnan ska återkomma!

Spelar i Globen 2018

Eftersom det blev sådant högt tryck på de exklusiva biljetterna för konserterna i Fryshuset kommer Harry Styles att återkomma redan nästa år men denna gång till en större arena. I mars 2018 kommer han att spela i Globen så alla Harry Styles fans där ute har nu chansen att se honom live. Dessa biljetter släpptes 16e juni i år och biljetter finns ännu kvar hos ax events. 

Under denna konsert kan man välja att ha sittplats eller VIP-biljett. Har man vip-biljett finns det tre olika slags vip-paket man kan köpa och då ingår merchandise, autograf, sittplats på första parkett och mycket annat kul.