Steve Angello skapar dramaserie

steve-angello

Den forne Swedish House Mafia-medlemen Steve Angello har varit väldigt aktiv med många projekt utanför musik sedan uppbrottet från Swedish House Mafia under år 2013 och flytten till USA. Nu är Steven Angello högaktuell med en ny dramaserie. TV-serien kommer utspela sig i den elektroniska dansmusikscenen i Miami där en harvande DJ hittar ett hopp i ung kvinnlig protegé.

Namnet på serien är The Drop vilket är en accession på en musikterm inom just house. The Drop kommer visas från en början på den amerikanska tv-kanalen CW. Som producent står R J Cutlter som är känd för braksuccén Nashville även den är baserad på musik fast i det fallet handlade det om countrymusik. Steve Angellos roll i TV-serien kommer vara “exekutiv musikproducent”.

Steve Angello har under den senaste året varit väldigt aktiv. Han har bland annat skaffat sig samma manager som Justin Biber har, Scooter Braun och dessutom har Steve Angello blivit utsett till den tjugonde mest inflytelserika personen inom dansmusiken. Ett par stora namn som ligger förre Steve Angelo är Diplo, Skrillex, David Guetta och Teisto.

Dramaserien som CW kommer börja producera kan bli en spännande serie att titta på. Det är alltid extra kul när dem bestämmer sig för att göra serier som handlar om musik, då kittlar det lite extra för oss musikintresserade.