Zara Larsson fortsätter att beröra med sinna upptåg

riri

Zara Larsson är en ung kvinna som lyckas röra om känslor hos många personer. Oftast handlar det om att hon uttalar sig om orättvisor och kvinnans roll i samhället. Då är det många gubbar och killar som går igång där dem börjar internet hota och förtala Zara Larsson. För andra gången under kort tid har Zara Larsson uttalat sig positivt om drogen marijuana.

Ni kanske minns när Zara Larsson i våras publicerade en bild iklädd en klänning med mönster med marijuanablad där hon även publicerade texten “whaaat you gonna do about it?”. De senaste tilltaget Zara Larsson har ställt till med är att hon har lagt upp en bild på Rihanna hållande i en joint där Zara Larsson öppet frågar Rihanna -“Badgalriri, kan vi softa på en gås? Plz” vilket i ren svenska betyder, kan vi röka på tillsammans.

Detta är något som har upprört mycket folk men samtidigt många som har hyllat Zara Larsson för att hon är öppen drogliberal. Anledningen till att folk reagera starkt är att Zara Larsson är en förebild får många unga människor därför är det väldig opassande att hon pratar öppet om att droga.

Vad tycker ni? Har Zara Larsson gått för långt denna gång? Har vi en klassisk mealtdown på ingång? Eller har Zara Larsson allt under kontroll? Det är många frågor som rör sig i huvudet efter sådan här upptåg. Zara Larsson är annars en ung stark kvinna som vi här på Rocketroom respekterar något otroligt mycket. Hon gör en stor skillnad och hon är enormt stark som slås för kvinnornas lika rätt i samhället. Dock är sådant här inte bra för hennes image.