Sommarmusik i Sverige

Allsång

Sverige är minst sagt ett enormt musikaliskt land med världsstjärnor som produceras varje år. Musikprogram är något som alltid varit enormt populärt i Sverige under åren. Vi kommer alla ihåg sikta mot stjärnorna, Så ska det låta, allsång på skansen och senaste stjärnskottet Så mycket bättre. Kanske har dessa program blivit så stora då vi alltid haft många bra artister vilket lett till att kvalitén på dessa alltid varit enormt hög.

Det senare programmet Så mycket bättre är ett program där svenska kända artister, oftast 7 stycken, lever ihop i ett trevligt sommarresidens under sommaren och spelar in varandras låtar och talar om livet i allmänhet som artist. Årets utgåva av serien som snabbt blivit en tittarsuccé i Sverige kommer bland annat innehålla artister som Lisa Nilsson, Niklas Strömstedt, Sven-Bertil Taube, Jenny Berggren, Miriam Bryant, Kleerup och Ison Glasgow.

Som vanligt så spelas serien in nu under sommarmånaderna och kommer sedan att sändas i tv fram emot höstkanten. Vi längtar såklart till denna säsong också som inte kan bli något annat än bra med denna line-up.

Den 10e juni kommer även artisterna som uppträder på årets Allsång på Skansen också släppas, så håll utkik i de kommande veckorna för att få reda på vilka publikfavoriter som kommer stå på scenen det här året!