Field Day i London

field day

Att gå på konsert och festival är ju såklart något utav det bästa som finns för en musikälskare. I sommar är det en hel del roliga grejer på gång för oss här på Rocketroom och ett av de event som jag personligen ser fram emot mest är Field Day i London i Juni. Inte nog med att London är en fantastisk stad att besöka i sig, den här festivalen har dessutom några riktigt grymma namn i sin line-up.

På Field Day är det allt från pop och indie till underground och folk-musik som gäller och bland årets artister hittar vi de stora namnen James Blake och PJ Harvey samt namn som Four Tet, Skepta, Deerhunter, Yeasayer, Floating Points och John Grant. Känner du inte till de här namnen så passa på att lyssna på dem på YouTube eller någon streamingtjänst som Spotify – de är alla riktigt bra! James Blake spelar på lördagen och PJ Harvey på söndagen, så det kan vara värt att köpa biljetter till båda dagarna! Festivalen pågår alltså under två dagar, 11-12 juni, och tar plats i Victoria park i östra London.

Något som är roligt med den här festivalen är att det är mycket annat som händer också! Här anordnas nämligen ätartävlingar och roliga lekar. Dessutom kommer det finnas en hel massa god mat och öl att få tag på på festivalområdet!

Här är Retrograde – min absoluta James Blake favorit!