MUSIK

b976b-music-can-change-the-world

Hej på er,

Har alla haft en trevlig helg? Jag och grabbarna bestämde oss väldigt spontant under torsdagseftermiddagen att åka på en weekend till Stockholm för att hälsa på en kompis som nyligen flyttat dit för karriären. Det blev 3 dagar som gick helt i glädjens tecken när alla gamla polare återigen var samlade, kul! Förutom att prata gamla minnen spenderade vi helgen med att besöka några av Stockholms absolut (enligt oss) bästa restauranger: Riche, Kvarterskrogen och BKL´s. Samtliga bjöd på utsökt mat och även en hel del alkohol, om sanningen ska fram. Vi besökte även en och annan liten pub för umgänge i mer avslappnad miljö. Det är nog inte mycket som slår en sen kväll på en mysig pub med live musik och två (eller sju) goda öl.

Idag är det måndag, vilket betyder tillbaka till verkligligheten! Personligen är jag inte det minsta ledsen, denna veckan bjuder på en massa spännande händelser! Bandet kommer lägga en hel del tid i replokalen med anledning av de spelningar som under våren äger rum, spännande! Vi har också flera väldigt intressanta möten inbokade, på onsdag ska jag till exempel genomföra en intervju av allas vår melodifestivalvinnare Måns Zelmerlöf, det ser jag verkligen fram emot. Ni läsare kan hålla till godo, resultatet kommer nämligen publiceras här under våren.

Nu ska jag iväg och lunch med min mamma och syster. Idag skiner solen, ska man våga chansa och sitta på uteserveringen tro?

 

Trevlig måndag!

Johan