Håkans nya video

Vår populära svenska artist Håkan Hellström har på kort tid släppt de tre låtarna “Hon är en runaway”, “Brinner in the shit” och “Din tid kommer”. Nu finns en video till den sistnämnda låten där Håkan gestaltar en äldre version av sig själv.  Med en rullator ser en gråhårig Håkan tillbaka på sitt liv. Man kan bland annat se ett stycke där han håller en rockbjörn i handen! Videon är nspelad i Stockholm och är regisserad av Magnus Rössman som också regisserat tidigare Håkan videos.

I sommar spelar Håkan i Göteborg, den fjärde och femte juni ska han ta över Ullevi. Det var inte längesedan Håkan slog publikrekord på Ullevi då otroliga 69 349 personer var där för att se stjärnan. Inte en enda biljett fanns kvar!  Tidigare var det Bruce Springsteen som hade rekordet 66 561 besökare, men han blev snuvad på förstaplatsen.

På sin 10-åriga födelsedag fick Håkan Hellström ett trumset, nu har han släppt en EP och sju studioalbum under sitt egna namn och var från början älskad eller hatad av svenska folket, men ju mer etablerad Håkan blev desto fler fastnade i hans annorlunda musikgenrer och nu är han allas våran Håkan.

 

Håkans nya video!